Treceți la conținutul principal

Orgoliu

Orgoliul..... ce faci cu el cand iti este atins? Parerile pe care ti le formezi pe seama lui nu sunt intotdeauna din cele mai bune.... iti poate intuneca gandirea, iti anuleaza actiunile, te face sa pierzi tot ceea ce ai castigat. Daca oamenii ar renunta la orgoliile lor pentru o fractiune de secunda, daca ar reusi sa vada dincolo de actiunile prostesti aparute din cauza lui, poate am putea azi sa ne uitam unul in ochii celuilalt si de acolo mai departe in sufletele noastre....


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Portret chinezesc...da mai departe

Ati observat ce forfota e pe strazi zilele acestea? Peste tot vezi mamici si copii care isi achizitioneaza noi rechizite, uniforme, ghiozdanele... Recunosc, sfiita, ca nu m-am putut stapani si m-am intors acasa cu vreo doua caiete parfumate si cateva pixuri colorate (copil).
Purtand o discutie cu o prietena, ne amintim de oracolele din copilarie, acele caiete frumos colorate, ce ascundeau intrebari cu subinteles, si pe care le piteam care pe unde apucam ca nu cumva vreunul din parinti sa descopere mica comoara. Ei bine, rasfoind paginile electronica ale revistei ONE am gasit ceva asemanator. Am intrat in joc, si m-am gandit ca pentru o clipa de relaxare, nu ar strica sa postez "jocul" aici. Si daca tot se poarta leapsa pe net, dau mai departe pentru cine vrea sa se destinda un pic.Daca ai fii:

1. o calitate: sinceritate
2. un defect: sinceritate
3. o destinatie: Venetia
4. o bautura: cafea
5. un film: Un sarut de milioane
6. un spot tv: cele de la Milka
7. o aroma: lavanda
8. u…