sâmbătă, 23 noiembrie 2013

visez....it takes some words to make an action

Saptamana trecuta am fost parte al unui eveniment corporate si am beneficiat de o actiune de teambuilding sub forma unui "cooking event" cu Horia Varlan. A fost o seara de distractie, de arta culinara, de emotii ( da da de emotii nu pentru ca nu mi-as cunoaste colegii ci pentru ca nu stiam daca ceapa se va prinde sau nu de tigaie :) de lacrimi (tot de la "generoasa" ceapa), de ras si voie buna. Am invatat supa crema de brocolli si aripioare in sosuri cremoase si un desert pe care cu siguranta il voi incerca si acasa. Si am descoperit ca imi place, ca ma simt fericita... e da sunt gurmanda dar dincolo de poftele mele de arome si gusturi noi am descoperit ca sunt fericita atunci cand ceilalti mananca cu placere din ceea ce am gatit. Nu degeaba se spune ca cel mai frumos compliment pe care i-l poti face unui bucatar este sa ii inapoiezi farfuria "curata".
Visez la restauranto-boutique-lounge-cafeneaua-place-ul meu peste ani (nu stiu ce forma sa ii dau) in care oameni frumosi sa vina in serile de iarna la un vin fiert si cozonac cu gust a la bunica si la povesti la gura semineului, iar vara sa se fereasca de caldura in gradina, sub umbra nucului batran, in care povestile de peste zi sa fie rostite in fata unei inghetate sau a unei limonade cu menta si ghimbir.... Un loc pentru prietenie, un loc pentru familie, pentru povesti de iubire care abia infloresc sau deja asezate.... cu evenimente speciale si pe gustul celor care ii trec pragul...pana atunci... visez.... poate ca scriind acest articol am dat deja glas visului si de la glas la infaptuire poate nu mai e un pas asa mare.... I'll let you know if it happens soon.... Pana atunci parca Jason Mraz le zice bine el asa in aceasta frumoasa piesa :)





Niciun comentariu: