Treceți la conținutul principal

Coming up next...... !

M-am gandit mult in ultima vreme ce sa fac cu acest blog....ce drum sa apuce.... ce parte din mine sa dezvaluie, ce amintiri sa impartaseasca.... un om drag s-a minunat zilele trecute despre faptul ca aveam blog si chiar daca reactia mea initiala fata de el a fost de a nu imi mai dori ca acest spatiu virtual al gandurilor si sentimentelor mele sa mai existe, el face parte din mine si din ceea ce azi ma defineste. Prin urmare, voi incerca sa il up-datez... sa il transform si sa il fac dupa chipul si asemanarea mea de azi, fara limitari, cu stangaciile de azi, cu angoasele de azi si cu lectiile de ieri. Dear reader, wherever you are and whoever you are , enjoy it! :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Portret chinezesc...da mai departe

Ati observat ce forfota e pe strazi zilele acestea? Peste tot vezi mamici si copii care isi achizitioneaza noi rechizite, uniforme, ghiozdanele... Recunosc, sfiita, ca nu m-am putut stapani si m-am intors acasa cu vreo doua caiete parfumate si cateva pixuri colorate (copil).
Purtand o discutie cu o prietena, ne amintim de oracolele din copilarie, acele caiete frumos colorate, ce ascundeau intrebari cu subinteles, si pe care le piteam care pe unde apucam ca nu cumva vreunul din parinti sa descopere mica comoara. Ei bine, rasfoind paginile electronica ale revistei ONE am gasit ceva asemanator. Am intrat in joc, si m-am gandit ca pentru o clipa de relaxare, nu ar strica sa postez "jocul" aici. Si daca tot se poarta leapsa pe net, dau mai departe pentru cine vrea sa se destinda un pic.Daca ai fii:

1. o calitate: sinceritate
2. un defect: sinceritate
3. o destinatie: Venetia
4. o bautura: cafea
5. un film: Un sarut de milioane
6. un spot tv: cele de la Milka
7. o aroma: lavanda
8. u…