Treceți la conținutul principal

ali e radici

Ali e radici... lumini, culoare, povesti spuse pe note muzicale, ... nelinisti, cautari, bucurie, dans, pasiune, animatie.... Toate intr-o seara. Concertul Eros Ramazzotti de aseara a fost un moment e relaxare, de muzica buna, de retrairi. Sunetul a fost impecabil.Iar spectacolul de lumini cel putin interesant. Caci fiecare piesa era insotita de cate o reprezentare grafica sugestiva. Un show plin de pasiune, de energie, care a reusit sa imbine melodiile cunoscute cu cele mai noi de pe albumul "Ali e radici".

Ce nu mi-a placut?

Nu mi-au placut oamenii, nu mi-a placut dorinta lor de epatare, modul in care si-au etalat tinutele si cei mai inalti pantofi cu toc. Nu era momentul, iar muzica lui Ramazzotti, din punctul meu de vedere, trebuie traita simtita, inteleasa. Nu e pentru genti LV si nici pentru pantofi Manolo Blahnik.M-a amuzat sa vad femei imbracate cu cateva mii de dolari, cu tocuri de 12 cm,pe un gazon, care nu stiau sa traiasca muzica, pentru care biletul la concert nu a fost altceva decat un alt eveniment bifat pe lista de "to participate".Asta spune multe despre oamenii care au biblioteci pentru izolare fonica si media-teci doar de prezentat prietenilor si eventual laudat.

E pacat, caci muzica lui Ramazzotti e pentru oameni care se iubesc, pentru cei care stiu sa traiasca frumos, care apreciaza un moment de relaxare pe ritmuri frumoase.

Ieri notte ho saporato un attimo di pace, ho visuto il tempo di volare. :)

Comentarii

Anda a spus…
Ai uitat sa spui de pelerine :) Din punctul meu de vedere, au fost cele mai frumoase :))

Postări populare de pe acest blog

The world is what you think of it. So think of it differently and your life will change.  (Paul Arden - Whatever You Think, Think The Opposite)