Treceți la conținutul principal

de seara....

Nu am mai scris demult. Nu am timp, apar proiecte frumoase peste noapte, intalnesc oameni calzi si dragi, ii redescopar in lumini diferite pe cei vechi, imi iau ramas bun de la oameni frumosi care au trecut pasager prin viata mea dar care azi nu mai sunt, ma vindec de oamenii pe care candva i-am denumit prieteni, intr-un cuvant traiesc. Sunt intr-o perioada de mari schimbari interioare, de redescoperiri de sine, de redescoperire a celor din jurul meu. Imi dau seama ca Paler nu gresea cu nimic atunci cand spunea ce avem timp pentru toate, pentru proiecte pe care nu le respectam, pentru iluzii in care rascolim mai tarziu si care ne dor, pentru lectii pe care le primim dar pe care le uitam de doua ori mai repede. Stiu insa ca vine un moment in viata cand stii ca ai invatat o lectie. Si eu azi stiu ca nu conteaza ce ai in viata ci pe CINE ai in viata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Portret chinezesc...da mai departe

Ati observat ce forfota e pe strazi zilele acestea? Peste tot vezi mamici si copii care isi achizitioneaza noi rechizite, uniforme, ghiozdanele... Recunosc, sfiita, ca nu m-am putut stapani si m-am intors acasa cu vreo doua caiete parfumate si cateva pixuri colorate (copil).
Purtand o discutie cu o prietena, ne amintim de oracolele din copilarie, acele caiete frumos colorate, ce ascundeau intrebari cu subinteles, si pe care le piteam care pe unde apucam ca nu cumva vreunul din parinti sa descopere mica comoara. Ei bine, rasfoind paginile electronica ale revistei ONE am gasit ceva asemanator. Am intrat in joc, si m-am gandit ca pentru o clipa de relaxare, nu ar strica sa postez "jocul" aici. Si daca tot se poarta leapsa pe net, dau mai departe pentru cine vrea sa se destinda un pic.Daca ai fii:

1. o calitate: sinceritate
2. un defect: sinceritate
3. o destinatie: Venetia
4. o bautura: cafea
5. un film: Un sarut de milioane
6. un spot tv: cele de la Milka
7. o aroma: lavanda
8. u…