Treceți la conținutul principal

flori, fete, filme sau baieti

Va aminteste de un joc din copilarie, nu ? Ei bine, aseara la cafeneaua salei Dalles din Bucuresti s-a jucat piesa de teatru cu acelasi nume, in regia lui Mimi Branescu. Un spectacol cu tineri despre tineri, despre framantari adolescentine, despre decizii luate la tinerete si regretate mai tarziu, despre viata pur si simplu. O piesa de teatru care te face pentru o ora si jumatate sa privesti spre anii tineretii tale, atunci cand credeai ca poti muta muntii din loc si sa analizezi deciziile pe care le-ai luat. Spectacolul este lejer si dragut, iar decorul i-a dat un aer aparte. O piesa de teatru jucata intr-o cafenea este cu siguranta o experienta inedita, si cu atat mai interesanta cu cat schimburile de replici ale actorilor pot fi savurate la o ceasca de ciocolata calda.
Fara a fi vulgar, dar cu replici desprinse din cotidian, "flori, fete, filme sau baieti" e despre tineri care confunda febra sexuala cu iubirea, ajungand sa ia astfel decizii ce mai tarziu se vor dovedi gresite. Te regasesti cu usurinta in textul lui Mimi Branescu pentru ca scrie despre oameni simpli, cu bani putini, despre probleme care se dezbat la o halba de bere.
Fiind de departe o privire ironica a adolescentei perpetue in care se complace omul de azi, piesa este si o abordare comica a existentei noastre plina de clisee.
Daca ai chef sa razi intr-o seara de duminica iti recomand cu caldura sa mergi la aceasta piesa.

Comentarii

Unknown a spus…
Ma faci sa regret ca n-am putut ajunge..

Postări populare de pe acest blog

The world is what you think of it. So think of it differently and your life will change.  (Paul Arden - Whatever You Think, Think The Opposite)