Treceți la conținutul principal

tiMOn si cladiridebirouri.ro

Joi, 24 septembrie...ziua in care evenimentul asteptat de mai bine de doua luni a prins viata si s-a materializat intr-un frumos seminar organizat de www.cladiridebirouri.ro la tiMOn. Spatiile de birouri - ce impact au asupra afacerii tale a fost titlul sub care s-a desfasurat intalnirea.

In momentul in care am primit invitatia trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa. Ce ar fi putut sa aduca nou un targ imobiliar? Si mai ales de ce cladiri de birouri la un eveniment de tip targ imobiliar, unde in proportie de peste 90% se vorbeste despre spatii cu destinatie preponderent locativa.

Sincer am sesizat ca este un subiect de actualitate si este unul destul de arzator, in contextul economic actual. E bine sa stii ca exista consilieri si firme specializate pe relocare; am aflat ca este bine sa te gandesti de doua ori daca vrei sa iti amplasezi biroul intr-o cladire de birouri, intr-o vila, hala sau apartament de bloc. Pana la urma, biroul si zona unde il ai amplasat spun destul de multe despre imaginea pe care doresti sa ti-o creezi si reputatia pe care vrei sa o castigi.

Seminarul a fost unul interactiv si s-a bucurat de un real interes din partea publicului cunoscator, fiind necesara chiar suplimentarea locurilor in sala. Nimic mai flatant pentru organizatori, as spune eu. Pe langa dezbateri de tipul "e indicat ca o companie sa adopte o organizare a birourilor de tip "open space" sau una cu spatii bine delimitate, seminarul a atras atentia si asupra serviciilor pe care o companie care se respecta ar trebui sa le cunoasca, cum ar fi cele de relocare, atunci cand spatiul sau bugetul nu mai permite sa iti mentii vechile birouri.

„Piata spatiilor office va ajunge la nivelul atins in 2008 de-abia in urmatorii 5-7 ani” (Esop... o fi de bine o fi de rau... prefer sa nu ma pronunt..cu siguranta stiu ca tiMOn-ul de anul acesta a fost cel putin interesant. Mult succes celor de la cladiridebirouri.ro. Astept cu interes urmatoarea editie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The world is what you think of it. So think of it differently and your life will change.  (Paul Arden - Whatever You Think, Think The Opposite)