Treceți la conținutul principal

...just a thought...just a minute...feels good

Ati simtit vreodata o liniste karmica si un sentiment de eliberare atunci cand faceti curat? Te face sa iti ocupi mintea cu altceva sa nu te mai gandesti la nimic...e placut atunci cand a gandi si a simti nu mai sunt indeletniciri aducatoare de liniste sau de idei optimiste, ci mai degraba de angoase si de intrebari si de nelinisti. Si parca nimic nu se compara cu acea oboseala de dupa, cand deja nu iti mai smti trupul, cand capul iti vajaie si cand camera se invarte cu tine atunci cand iti pui capul pe perna.....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Portret chinezesc...da mai departe

Ati observat ce forfota e pe strazi zilele acestea? Peste tot vezi mamici si copii care isi achizitioneaza noi rechizite, uniforme, ghiozdanele... Recunosc, sfiita, ca nu m-am putut stapani si m-am intors acasa cu vreo doua caiete parfumate si cateva pixuri colorate (copil).
Purtand o discutie cu o prietena, ne amintim de oracolele din copilarie, acele caiete frumos colorate, ce ascundeau intrebari cu subinteles, si pe care le piteam care pe unde apucam ca nu cumva vreunul din parinti sa descopere mica comoara. Ei bine, rasfoind paginile electronica ale revistei ONE am gasit ceva asemanator. Am intrat in joc, si m-am gandit ca pentru o clipa de relaxare, nu ar strica sa postez "jocul" aici. Si daca tot se poarta leapsa pe net, dau mai departe pentru cine vrea sa se destinda un pic.Daca ai fii:

1. o calitate: sinceritate
2. un defect: sinceritate
3. o destinatie: Venetia
4. o bautura: cafea
5. un film: Un sarut de milioane
6. un spot tv: cele de la Milka
7. o aroma: lavanda
8. u…