Treceți la conținutul principal

Decizii ....Decizii....

Cat de complicat poate fi sa iti alegi mobila pentru casa ta? Foarte. Mai ales atunci cand vrei sa prioritizezi si ajungi la concluzia ca si pixul cu care vei scrie la noul birou este la fel de important ca un sifonier, un aer conditionat sau un frigider.
In week-end am inceput sa imi caut mobila pentru apartament Usor de zis greu de decis. Cam greu sa te hotarasti ce iti trebuie si ce nu, ce e important sa iti cumperi acum sau mai tarziu.
De la mobila venge la cea lemn de cires, de la mese cu picioare de aluminiu la fotolii rotunde sau de forme greu de inteles se gasesc de toate pentru toti. Ce am observat insa si mi-a lasa un gust chiar placut a fost faptul ca oamenii erau chiar interesati sa isi vanda marfa, faceau reduceri sau iti ofereau poibilitatea de a face ce modificari vrei tu. Si da, mi-am mai dat seama de ceva. Polonezii stiu da faca comert, simobila. Am ramas surprinsa de calitatea produselor, de finisaje si de preturi. Asta da comert pe timp de criza.

Comentarii

Anda a spus…
Si nu ne-ai spus daca ai cumparat ceva pana la urma:)
yahoo status a spus…
Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand franceza pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Dictionar Francez - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro

Postări populare de pe acest blog

The world is what you think of it. So think of it differently and your life will change.  (Paul Arden - Whatever You Think, Think The Opposite)

Comunicare vs Tunderea oilor sau cum am ramas inchisa in biblioteca

Intamplarea pe care o voi povesti azi s-a intamplat cu mult timp in urma...pe cand eram anul I..Cautam carti pentru binecunoscuta tema la Teoria Comunicarii (afurisitele ale de citate...cine stie cunoaste ;))...si pentru ca nu am gasit la biblioteca facultatii tot ce imi trebuia am hotarat sa imi incerc norocul acasa (la Buzau)..Stiam ca biblioteca achizitionase carti bune de comunicare....zis si facut. De cum am intrat m-am simtit ca la aeroport cand trebuie sa faci "check in"..securitate nu gluma..nu ma gandeam ca exista oameni atat de impatimiti de lectura care sa isi doreasca sa place cu un raft acasa, pe ascuns...Am declarat ca nu am intentii rele si m-am indreptat catre sectia de "imprumut adulti". Insa aici, surpriza...nu gasesc un raft dedicat exclusiv comunicarii..zaresc John Fiske langa modul de tundere al oilor si pe Kotler la industria alimentara...logica zero in asezarea acestor carti. M-am uitat sa vad daca nu cumva biblioteca e in curatenie si se inta