Treceți la conținutul principal

Muzica buna

In momentele de stress, de melancolie, de fericire, de tristete, am descoperit un post radio cu muzica buna, cu muzica veche si noua, cu ritmuri adevarate. Este vorba de Magic FM. Nu, nu ma intelegeti gresit, nu lucrez pentru ei si nici nu am fost platita sa le fac reclama. Pur si simplu l-am descoperit in casa unor prieteni de Craciun si de atunci nu m-am mai despartit de el.Cea mai buna colectie de muzica de ieri si de azi, un mesaj perfect adevarat, o pozitionare corecta. Enjoy it!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Portret chinezesc...da mai departe

Ati observat ce forfota e pe strazi zilele acestea? Peste tot vezi mamici si copii care isi achizitioneaza noi rechizite, uniforme, ghiozdanele... Recunosc, sfiita, ca nu m-am putut stapani si m-am intors acasa cu vreo doua caiete parfumate si cateva pixuri colorate (copil).
Purtand o discutie cu o prietena, ne amintim de oracolele din copilarie, acele caiete frumos colorate, ce ascundeau intrebari cu subinteles, si pe care le piteam care pe unde apucam ca nu cumva vreunul din parinti sa descopere mica comoara. Ei bine, rasfoind paginile electronica ale revistei ONE am gasit ceva asemanator. Am intrat in joc, si m-am gandit ca pentru o clipa de relaxare, nu ar strica sa postez "jocul" aici. Si daca tot se poarta leapsa pe net, dau mai departe pentru cine vrea sa se destinda un pic.Daca ai fii:

1. o calitate: sinceritate
2. un defect: sinceritate
3. o destinatie: Venetia
4. o bautura: cafea
5. un film: Un sarut de milioane
6. un spot tv: cele de la Milka
7. o aroma: lavanda
8. u…