miercuri, 14 ianuarie 2009

Ce ai face daca nu ti-ar fi frica?


Am preluat leapsa de la Andreea Mitan si mi s-a parut a fi interesanta, mai ales acum in plina "stresiune".
Nu neg faptul ca este o tema interesanta, cu toate ca nu ma mai intreb demult ce as face daca. Prefer sa traiesc momentul, sa elogiez acel "carpe diem" pe care il detestam atat de mult in liceu (prietenii stiu de ce). Cu toate acestea nu va ascund faptul ca am frici si prejudecati idioate care ma impiedica uneori sa fac acele lucruri care m-ar putea face cu adevarat fericita.
In primul rand daca nu mi-ar fi frica m-as urca in primul avion spre SUA, asa de nebuna, pentru a vizita cateva orase. Apoi m-as intoarce. Niciodata America nu va fi un loc in care m-as putea stabili, nu este pe gustul meu. Apoi, m-as intoarce si m-as inscrie la cursuri la parasutism sau macar as sari in tandem (un vis mai vechi de-al meu), sau m-as da cu tiroliana. Sau macar alpinism indoor.
Daca nu mi-ar fi frica m-as muta singura, dar (mereu exista un dar) nu suport singuratatea. (Si mai cred ca daca nu am gasi scuze, viata ar fi un pic mai grea. Cel putin asta consider acum).
Daca nu mi-ar fi frica acum nu as mai fii singura...Dar poate e mai bine asa...Acum...
Daca nu mi-ar fi frica m-as urca in masina si as porni-o la drum prin Bucuresti. Inca am speranta ca imi voi invinge aceasta teama. In curand. Si cand o voi face va voi demonstra. Pana la urma frica nu e decat un obstacol mintal. Cu putina ambitie si determinare poate fi trecut.Cred...

Tie de ce iti este frica?

Un comentariu:

Andreea spunea...

:)

Daca nu mi-ar fi frica, te-as insoti la parasutism.