joi, 25 septembrie 2008

Singing in the rain....


Am disparut un pic din peisaj si parca imi e dor sa scriu....A fost o vara intensa, cu bucurii multe, cu trairi, senzatii, perceptii, reprezentari, cu dorinta de a creste dar si cu melancolia copilariei, cu prieteni noi, pe care ii ador si cu despartiri definitive de prieteni vechi...cu bucuria unei noi zile si a unui nou rasarit de soare si cu tristetea apusului. Am incheiat anul 2 cu mandrie pot spune, pasesc in anul 3 cu dorinta de a fi mai bine si de a termina si acest capitol cu zambetul pe buze.Mi-am implinit dorinta de a calatori si de a descoperi noi locuri si oameni..anul asta parca a fost altfel, avand curajul de a pleca singura prin lume....si parca a fost mai bine, ajungi sa te descoperi....nu mi se pare nimic absurd in a incerca sa-ti testezi limitele si capacitatea de adaptare...nu am regrete am facut ce am simtit...si as face la fel...Am ajuns sa cred ceea ce mai demult mi s-a spus ca tot ceea ce imi propun reusesc...Sunt fericita cu locul meu de munca...e ceea ce imi trebuie la inceput de drum...Am invatat mai multe in trei luni decat puteam invata in ani de facultate...Mi-am amintit limba engleza si ma distrez de minune vorbind in italiana...Am descoperit patru noi prietene (va multumesc ca sunteti alaturi de mine Oana, Alina, Mir si Rob). Am invatat sa ma iubesc pe mine, realizand ca daca nu incep sa o fac eu, poate nici ceilalti nu o vor face...O vara plina...that will be always on my mind...Astept cu nerabdare sa vad ce imi rezerva toamna...

Un comentariu:

Rob spunea...

Toamna iti rezerva ce vrei tu!
Pentru ca ai invatat ca pentru a-ti indeplini viele nu trebuie decat sa ai puterea sa le "strigi" cu toata fiinta, TOAMNA ITI REZERVA CE VREI TU!
Fetele tale (acum) sunt cu tine si te vor ajuta sa strigi mai tare in momentele de ratacire aramie, asa ca...sa-ti auzim curand strigatul plin de optimism si incredere! ;)

p.s: asa o vara frumoasa merita o toamna cel putin la fel de fierbinte!