Treceți la conținutul principal

Chiar dacă-Florin Chilian

Pentru vremurile frumoase...pentru momentele in care nu vrei sa uiti...pentru tine, pentru el, pentru ea, pentru noi toti, o clipa de muzică bună...enjoy

Comentarii

SoulOrigami a spus…
uneori e mai bine sa nu privesti inapoi daca nu te simti in stare sa privesti fara regrete. daca privesti inapoi...trebuie sa vezi partea plina a paharului si sa nu uiti ca drumul e de fapt inainte.like life to the full!
TV de Plasma a spus…
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.
Petruta a spus…
Cand am ascultat prima oara piesa asta m-a dus cu gandul la James Blund- You're beatiful.
Versurile sunt dureros de adevarate si patetic de frumoase.
Nu putem trai in trecut ci doar cu gandul la el, nu putem ramane ancorati in 'ieri' ci numai in 'maine'.

Postări populare de pe acest blog

Portret chinezesc...da mai departe

Ati observat ce forfota e pe strazi zilele acestea? Peste tot vezi mamici si copii care isi achizitioneaza noi rechizite, uniforme, ghiozdanele... Recunosc, sfiita, ca nu m-am putut stapani si m-am intors acasa cu vreo doua caiete parfumate si cateva pixuri colorate (copil).
Purtand o discutie cu o prietena, ne amintim de oracolele din copilarie, acele caiete frumos colorate, ce ascundeau intrebari cu subinteles, si pe care le piteam care pe unde apucam ca nu cumva vreunul din parinti sa descopere mica comoara. Ei bine, rasfoind paginile electronica ale revistei ONE am gasit ceva asemanator. Am intrat in joc, si m-am gandit ca pentru o clipa de relaxare, nu ar strica sa postez "jocul" aici. Si daca tot se poarta leapsa pe net, dau mai departe pentru cine vrea sa se destinda un pic.Daca ai fii:

1. o calitate: sinceritate
2. un defect: sinceritate
3. o destinatie: Venetia
4. o bautura: cafea
5. un film: Un sarut de milioane
6. un spot tv: cele de la Milka
7. o aroma: lavanda
8. u…