Treceți la conținutul principal

Back


M-am întors din pauză. Nu am stat prea mult ce-i drept, dar aveam un chef nebun sa scriu.
Unul din lucrurile care m-au scos din sărite zilele acestea a fost veşnicul trafic din Bucureşti şi neatenţia unora. Să-mi explice şi mie cineva, că poate eu nu am învăţat corect la cursurile de legislaţie auto, cum e posibil să pleci de pe loc şi să nu te uiţi în oglinda retrovizoare să vezi dacă dai peste vreun cetăţean care circulă regulamentar. Sau e vina cetăţeanului că circulă pe banda lui? Nu ai scuză dacă dai peste un om, sau dacă provoci un accident...ar trebui să ţi se ridice permisul şi să nu ţi se mai dea dacă eşti incapabil să arunci un ochi în oglindă. Sau ai gândit că acelea sunt puse doar ca să îţi faci tu frizura în ele? Şi de asemenea, drag participant la trafic, încearcă să semnalizezi când pleci de pe loc sau când vrei să opreşti ca să ştie şi cel din spatele tău ce Dumnezeu ai de gând să faci. Nu de alta dar nimeni nu e fanul dominuoului auto. Şi dacă tot te afli într-o maşină, încearcă să nu îi şochezi pe ceilalţi şoferi cu manifestările tale de bucurie atunci când asculţi muzică. Dacă ai chef de dans poţi să o faci frumuşel într-un club vineri seara. Asigurarea în oglindă e valabilă şi pentru cei care circulă cu motorul. Crede-mă, fazele pe care le vezi în filme cu bikeri care sar peste maşini sunt doar trucaje ca tu să stai frumuşel pe un fotoliu de cinema şi să mănânci floricele în timp ce te gândeşti "Mamă, ce cool!!". În viaţa reală nu e "cool" să dai peste un biker, doar pentru că tu ai avut curiozităţi sau te grăbeai în acea dimineaţă. Dacă ştii că întârzii de obicei, încearcă să te trezeşti cu o oră mai devreme, poate aşa nu vei mai da peste oameni nevinovaţi.
Închei aici acest articol. Risc să mi se urce sângele la cap şi să mă ebervez, şi nu vreau să fac asta, când afară este aşa de frumos.

Comentarii

Make a spus…
In sfarsit te-ai hotarat sa mai scrii...pai ma bucur ca nu ai abandonat...asa ca BAGA MAREEEE

Postări populare de pe acest blog

Portret chinezesc...da mai departe

Ati observat ce forfota e pe strazi zilele acestea? Peste tot vezi mamici si copii care isi achizitioneaza noi rechizite, uniforme, ghiozdanele... Recunosc, sfiita, ca nu m-am putut stapani si m-am intors acasa cu vreo doua caiete parfumate si cateva pixuri colorate (copil).
Purtand o discutie cu o prietena, ne amintim de oracolele din copilarie, acele caiete frumos colorate, ce ascundeau intrebari cu subinteles, si pe care le piteam care pe unde apucam ca nu cumva vreunul din parinti sa descopere mica comoara. Ei bine, rasfoind paginile electronica ale revistei ONE am gasit ceva asemanator. Am intrat in joc, si m-am gandit ca pentru o clipa de relaxare, nu ar strica sa postez "jocul" aici. Si daca tot se poarta leapsa pe net, dau mai departe pentru cine vrea sa se destinda un pic.Daca ai fii:

1. o calitate: sinceritate
2. un defect: sinceritate
3. o destinatie: Venetia
4. o bautura: cafea
5. un film: Un sarut de milioane
6. un spot tv: cele de la Milka
7. o aroma: lavanda
8. u…