Treceți la conținutul principal

Orgoliu sau relatie perfecta?


Astazi sunt plina de intrebari..mai multe decat de obicei..si da vorbesc mai mult decat de obicei..de asta am ales sa imi insir curiozitatile aici...
Citeam blogul Dianei si trebuie sa recunosc ca a atins o zona sensibila...orgoliul in relatii...ar trebui el sa existe sau nu..ar trebui sa devenim o coca moale in mainile celui cu care suntem sau sa ne pastram identitatea. In viziunea mea, a avea o relatie inseamna in primul rand sa il accepti pe cel de langa tine asa cum e, cu bune si cu rele, cu imperfectiuni si cu greseli, sa vezi in cel de langa tine un prieten, un confident...sa stii ca el te va sustine si iti va spune atunci cand are impresia ca nu actionezi bine.Aici orgoliul nu are ce cauta. Dar ce se intampla in momentul in care cel pe care l-ai ales sa iti fie aproape incepe se iti spuna ca el e perfect si tu mai ai de indreptat? Merita oare sa inghiti si sa ii dai dreptate? Daca o faci esti moale, daca nu o faci esti "a dracului". Am vazut in jurul meu atatea persoane care s-au complacut a le face pe plac prietenilor doar pentru a nu iesi singure in club sau la un party...si inghit multe..vorba aceea, joaca dupa cum li se canta.Pentru ce? Nu asta inseamna jumatate..nu asta inseamna relatie. Dar cum definesti relatia perfecta?

Comentarii

Anonim a spus…
Vorbeam despre orgoliu in masura in care el e orgolios, ea o orgolioasa si nu au o relatie desi isi doresc asta...Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare...Si cred ca in momentul in care te intrebi daca incepi sa iti pierzi demnitatea si daca nu cumva esti calcata in picioare...respectivul tip nu te merita...si relatia e departe de a fi perfecta. O data cu intrebarea mentionata mai sus...dispare si iluzia perfectiunii.....ma bucur ca am fost " muza " ta.
Petruta a spus…
Draga mea Aniela...relatia prefecta nu cred ca exista.
Sau exista in viziunea fiecaruia dar doar pentru putin timp.In momentul in care accepti sa intri intr-o relatie iti pui toata increderea ca de data asta...relatia va fii perfecta, insa cu cat ajungi sa cunosti mai mult omul de langa tine ajungi sa constati ca nu te leaga nimic fata de el.Poate doar sentimentul a ceva ce a fost si nu mai e.
Daca cineva spune ca are o relatie perfecta sa ma anunte si pe mine...sa ma bucur pentru persoana respectiva.

Postări populare de pe acest blog

The world is what you think of it. So think of it differently and your life will change.  (Paul Arden - Whatever You Think, Think The Opposite)